Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κινητοποιήσεις ετοιμάζει το κίνημα "Δεν πληρώνω" μετά και τις νέες αυξήσεις

Κινητοποιήσεις ετοιμάζει το κίνημα "Δεν πληρώνω" μετά και τις νέες αυξήσεις που ισχύουν από τα μεσάνυχτα.

Με νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να απαντήσουν στις αυξήσεις των διοδίων που θα επιβληθούν από τα μεσάνυχτα στην εθνική Αθηνών Καλαμάτας. Ήδη χθες το μεσημέρι κάτοικοι άνοιξαν τα διόδια της Νεστάνης συμβολικά για μια ώρα. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ιδιοκτήτες φορτηγών από την Καλαμάτα και αγρότες από την Σπάρτη. Σύμφωνα με το μέλος του συντονιστικού Βασίλη Παπαδόπουλο την μεθεπόμενη εβδομάδα θα γίνουν συγκεντρώσεις ενημέρωσης των πολιτών σε Νεμέα Καλαμάτα και Κόρινθο.Το κίνημα "Δεν πληρώνω" που γιγαντώνεται ημέρα με την ημέρα ήδη έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 28/01 άνοιγμα των διοδίων της Αττικής οδού στο ύψος της Λ. Κηφισίας. Ταυτόχρονα οι υπεύθυνοι του κινήματος οργανώνουν συγκεντρώσεις σε Βελεστίνο, Λάρισα, Καισαριανή, Στυλίδα και Μαρούσι. Στο πλευρό του κινήματος "δεν πληρώνω" φαίνετε να τάσσονται οι αγρότες που σκέφτονται να ανοίξουν και αυτοί τις μπάρες στους οδηγούς.


Οι νέες αυξήσεις των διοδίων ΝέεςΠιο ακριβή γίνετε η διαδρομή Αθήνα Καλαμάτα μετά τις νέες αυξήσεις στα διόδια Σπαθοβουνίου Νεστάνης και Ασέας.

Στο Σπαθοβούνι οι οδηγοί θα πληρώνουν για:

Τα δίκυκλα 1,70 ευρώ
Τα ΙΧ 2,40 ευρώ
Τα μεσαία φορτηγά 6,20 ευρώ
Τα μεγάλα 8,70 ευρώ.

Στην Νεστάνη οι τιμές θα είναι:

Τα δίκυκλα 1,60
Τα Ι.Χ 2,30
Τα μικρά φορτηγά 5,90
Τα μεγάλα φορτηγά 8,20

Στα διόδια Ασέας οι τιμές θα είναι:

Δίκυκλα 1,30
Ι.Χ 1,90
Μικρά φορτηγά 4,80
Μεγάλα φορτηγά 6,70.

Στα διόδια της Ελευσίνας τα δίκυκλα θα πληρώνουν 2,20 τα ΙΧ 3,10 τα μεσαία φορτηγά 7,90 και τα μεγάλα φορτηγά 11.
Αντίστοιχες θα είναι οι τιμές στα διόδια του Ισθμού στο ρεύμα προς Αθήνα, στα διόδια του Ζευγολατιού στο ρεύμα προς Πάτρα και το Ρίο, στο ρεύμα προς Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου