Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τον Ηρακλή υποδέχεται η Λαμία το Σάββατο (22/1, 20:00) για την 12η αγωνιστική της Volleyleague

Το ντέρμπι της ημέρας παίζεται στο Χαλκιοπούλειο, όπου η Λαμία υποδέχεται τον πρωταθλητή χειμώνα Ηρακλή, σήμερα Σάββατο στις 8 το βράδυ, για την 12η αγωνιστική της Volleyleague. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μπορεί να βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, απέχει ωστόσο μια ανάσα από την τετράδα της κορυφής, ενώ η απόδοση της ομάδας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, μετά μάλιστα και την έλευση του Γκάμπριελ Ράντιτς [...]
Ο τεχνικός της Λαμίας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού και ο Μπράνκο Ρόλιτς συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε: "Παίζουμε με την πιο σταθερή και την καλύτερα οργανωμένη ομάδα του πρωταθλήματος η οποία βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβουμε τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά όπως κάθε ματς έτσι κι αυτό για μας είναι μια μεγάλη πρόκληση".

Για την διατήρηση στην κορυφή
Στο στρατόπεδο του Γηραιού η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα και την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα. Ο Φρέντι Μπρουκς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ράιαν Οουενς που παρότι έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο, από τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έχει πιθανότητες να παίξει, ενώ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ταξίδεψε και ο Ζένια Γκόρτσανιουκ.

Ο τεχνικός του Γηραιού, Φρέντι Μπρουκς δήλωσε: "Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχουμε στο δεύτερο γύρο. Για μένα θα είναι ντέρμπι. Η Λαμία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει να μας δει από κοντά και να συνεχίσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα

Με τη σειρά του ο κεντρικός του Ηρακλή, Μάκης Κανέλλος μιλώντας για το παιχνίδι με την Λαμία, είπε: "Η αντίπαλος μας είναι αήττητη στην έδρα της και μια πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα, όμως ο δικός μας στόχος είναι το τρίποντο για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά που έχουμε πάρει από τις υπόλοιπες ομάδες".

http://lamianews.blogspot.com
sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου