Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ενισχύστε οικονομικά την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας είναι μια Κίνηση Ανεξάρτητη και Αδέσμευτη. Δεν διεκδίκησε και δεν διεκδικεί το χρίσμα και την υποστήριξη κανενός κόμματος. Διεκδικεί μόνο την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της κοινωνίας της Λαμίας για ένα ελπιδοφόρο μέλλον του Δήμου μας.

Η ανεξαρτησία της Κίνησης θέλει και οικονομική ανεξαρτησία. Ευτυχώς δεν έχουμε καμιά χρηματοδότηση από κόμματα και άλλους μηχανισμούς. Στόχος μας και το στοίχημά μας είναι να εξασφαλίσουμε «εκ των ενόντων» τα χρήματα που μας χρειάζονται για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Δυστυχώς οι ανάγκες είναι πολλές και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εκλογική καμπάνια με το μικρότερο οικονομικό κόστος. Ο προϋπολογισμός μας θα δημοσιευτεί στο ιντερνέτ και φυσικά στο πρόγραμμα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ του Υπουργείου, όπως προβλέπεται άλλωστε, με τα «έσοδα – έξοδα».

Καλούμε τους συνδημότες μας, είτε μας ψηφίζουν είτε όχι, να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, γιατί εκτιμούμε ότι η ύπαρξή μας είναι σε όφελος της πόλης και της κοινωνίας μας. Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών δεν δημιουργήθηκε ως εκλογικό σχήμα «χθες». Συστήθηκε στις αρχές του χρόνου με προτάσεις, παρατηρήσεις και παρεμβάσεις για τα κακώς κείμενα στην πόλη μας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για μια ανθρώπινη πόλη, για μια Λαμία «να ζει κανείς ευχάριστα», όπως μας αξίζει.

Δημοσιεύουμε τον λογαριασμό της Πρωτοβουλίας, ο οποίος έχει ανοιχθεί ειδικά για τις εκλογές στην Αγροτική Τράπεζα, για όποιον θέλει να καταθέσει χρήματα. Η κατάθεση πρέπει να γίνει επώνυμα, γιατί έτσι απαιτεί η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ που ελέγχει τις εκλογικές δαπάνες των υποψηφίων και των συνδυασμών.

Μετά την κατάθεση, μπορούν οι καταθέτες να ενημερώνουν τον οικονομικό υπεύθυνο του Συνδυασμού, τον Λεωνίδα Κωστόπουλο, στο τηλέφωνο 6944258005

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:291 01 038442 05(ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου