Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Προς τον Δήμαρχο Λαμίας και την αυλή του-έξω από τα δόντια

Δείτε την καταγγελία συμπολίτη μας στο tro-ma-ktiko η οποία θίγει θέματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία της Λαμίας:

''Η ερώτηση μου ή η απορία μου προς τον δήμαρχο Λαμίας και τους "αυλικούς" του είναι: Δεν έχετε ιντερνέτ? Δεν έχετε ποτέ επισκεφτεί το τρομακτικό?
Κύριε δήμαρχε Κοτρωνιά σε όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα και όχι μόνο δεν σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον να απαντήσετε επισήμως?
1. Έχετε δώσει ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ παράταση χρόνου για την μη εφαρμογή του καπνίσματος στις καφετέριες ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? Αν όχι που είναι η δημοτική αστυνομία να ελέγξει? Ισχύει ότι τους είπατε ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα υπάρχει περίοδο χάριτος? Από που αντλήσατε αυτό το ΘΡΆΣΟΣ να το πράξετε? Θεωρείτε τον εαυτό σας υπεράνω του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ?
2. Θα μας πείτε τελικά τι κερδίζει η Λαμία από την μεταφορά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ? Τι σχέση έχει ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (που καταγγέλλεται για παραβάσεις) και ΤΟΠΙΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (?) με την μεταφορά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ στη Λαμία?
3. Που οφείλεται η ΜΗ ΑΝΕΓΕΡΣΣΗ του ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ? Μήπως στην έλλειψη πλάνου για την οικονομική διαχείριση του κολυμβητηρίου που σας είχε ζητηθεί αλλά ποτέ δεν παρουσιάσατε??
4. Χάθηκαν ή όχι κονδύλια από την ΕΕ για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας λόγω "ασχετοσύνης" και αδιαφορίας των εμπλεκομένων στο να καταθέσουν φακέλους?
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΊΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ? ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ή ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΡΩΝΙΑ?''

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου