Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Πανελλαδική συνάντηση των Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων στην Κατερίνη

Με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας πραγματοποιείται Πανελλαδική συνάντηση όλων των Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 στην Κατερίνη.

Το ανεξάρτητο κίνημα πολιτών «Δεν πληρώνουμε διόδια» γιγαντώνεται σε όλα τα μέρη της χώρας! Έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική και μαζί με τις τοπικές Eπιτροπές Aγώνα, χιλιάδες είναι οι πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν διόδια και αγωνίζονται για την κατάργηση των ληστρικών συμβάσεων που παραχωρούν αβίαστα τον εθνικό πλούτο σε ιδιώτες.

Μετά την επιτυχή διαμαρτυρία της 11ης Σεπτεμβρίου «Πάμε ΔΕΘ! Σηκώστε τις μπάρες», στην οποία συμμετείχαν Επιτροπές Αγώνα κατά των διοδίων από ολόκληρη τη Ελλάδα, οι πολίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους, συσπειρώνονται έξω από κομματικές περιχαρακώσεις και οργανώνουν τον αγώνα τους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κατά των εταιριών, οι οποίες υπό την ανοχή της κυβέρνησης λυμαίνονται τους εθνικούς δρόμους.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, από τις 10:30 έως τις 15:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου. Μετά το πέρας της θα δοθεί συνέντευξη τύπου και θα ανακοινωθούν οι νέες δράσεις από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τις Επιτροπές Αγώνα κατά των διοδίων από ολόκληρη τη χώρα να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στη διεύθυνση info@otoposmou.gr .
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου