Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Προς Δημοτική Αστυνομία και Τροχαία...


Πολλές φορές έχουμε αναρτήσει θέματα που αφορούν στη χαλαρότητα που υπάρχει γενικώς μέσα στην πόλη από τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία.

Πολύ εύστοχα φίλος αναγνώστης και μάλιστα φιλοξενούμενος στην πόλη μας επισημαίνει το πρόβλημα που υπάρχει στα φανάρια της Όθωνος πριν την πλατεία Λαού.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην οδό Παλαιολόγου μπροστά από το πρώην ΙΚΑ από όπου και η φωτογραφία.

Διαβάστε το mail του αναγνώστη:

''Καθώς βλέπω ότι προβάλονται τα "κακώς κείμενα" του κυκλοφοριακού της πόλης που ζούμε, αν και τα περισσότερα είναι πταίσματα, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε ένα απαραδεκτο επαναλαμβανόμενο γεγονός.

Στό τέλος της οδού Όθωνος , στα φανάρια πριν την πλατεία Λαού, υπάρχει η νησίδα χωρίζοντας το δρόμο σε δύο ρεύματα. Στό αριστερό ρευμα , ΜΟΝΙΜΩΣ βρίσκονται σταματημένα αυτοκίνητα, χωρίς η τρόχαια που συνήθως βρίσκεται 20 μέτρα πιο πέρα να προβεί σε καμμία κίνηση, αλλά ούτε και δημοτική αστυνομία βλέπω να κάνει κάτι , παρόλο που βρίσκονται τα γραφεία τους 30 μέτρα από το σημείο.

Ετσι ας υπενθυμήσω κύριοι των υπηρεσιών ελέγχου και επιβολής (τροχαία, δημοτική αστυνομία) ότι η μή επέμβαση και αποκατάσταση της κυκλοφορίας είναι ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ και διώκεται.

Eπίσης προς τους συνήθως γνωστούς οδηγούς των πέριξ καταστημάτων που καταλαμβάνουν το δρόμο, ότι αυτό ονομάζεται "παρακώλυση συγκοινωνιών" , είναι κακούργημα και προβλέπεται αυταπάγγελτη επέμβαση του Εισαγελέα. Λοιπόν ας το σκεφτούν καλύτερα την επόμενη φορά που θα κλείσουν το δρόμο, έστω και με alarm, που συνήθως διαρκούν μέχρι και 2 ώρες.

Ενας φιλοξενούμενος στην πόλη σας''

Από το Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου