Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Καταγγελία για καταπάτηση και αυθαιρεσίες στον αιγιαλό

Είναι η δεύτερη καταγγελία που λαμβάνουμε για καταπάτηση και αυθαιρεσίες στον αιγιαλό της Φθιώτιδας, αυτή την φορά στην Μαλεσίνα( η πρώτη αφορούσε την Γλύφα όπου υπήρχε και παράνομη κοπή πεύκου).Φαίνεται όμως πως οι αρμόδιες υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατεύσουν εμάς τους απλούς πολίτες από την κατάφωρη καταπάτηση των δικαιωμάτων μας διάγουν τον ύπνο του δικαίου μέσα στη θερινή ραστώνη.
Δείτε την νέα καταγγελία:

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ

Ξενοδοχείο σε παραλία του Δήμου Μαλεσίνας, έχει επέμβει στον αιγιαλό. Εχει δημιουργήσει ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ κλιμακοστάσιο γύρω στα 100 σκαλιά ίσως και περισσότερα, με σιδερένια κάγκελα σε όλη τη διαδρομή του κλιμακοστασίου.
Επι του χερσαίου τμήματος του αιγιαλού έχει τοποθετήσει καλαμένιες ομπρέλλες βαρέως τύπου, έχει τοποθετήσει ξαπλώστρες και άλλα κινητά αντικείμενα πρός εξυπηρέτηση της πελατείας του.
Απο ποια υπηρεσία ΚΕΔ έχει λάβει άδεια για την επέμβαση στην αιγιαλίτιδα ζώνη ? Για τέτοια τσιμεντένια κατασκευή έδωσε μήπως η Πολεοδομία Αταλάντης άδεια ?
Εχει ενοικιάσει ο Δήμος Μαλεσίνας την παραλία αυτή ή η Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου ή τα ΕΤΑ στο ξενοδοχείο αυτό?
ΓΙΑΤΙ οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Δεν βρίσκουν τον καταστροφέα του φυσικού κάλλους , ή αυτόν που το εκμεταλεύεται ?
Ολοκληρη πινακίδα έχει βάλει μη και τυχόν χαθούν οι ένοικοι του ξενοδοχείου του.
Το λιμενικό της Αταλάντης έχει χρόνια να περάσει απο εκεί ? Δεν είναι υποχρέωση του να ελέγχει τέτοιες κατασκευές ?
Θα μας πεί κάποιος υπεύθυνος σαν δικαιολογία ότι εξυπηρετεί λουομένους κατοίκους του Δήμου ? Και πρίν την συγκεκριμένη παραλία και μετά σε αποστάσεις 1 - 2 λεπτών έχει τεράστιες παραλίες για όλους τους λουόμενους.
Θα μας απαντήσει ο Δήμος Μαλεσίνας, η Αστυνομία Αταλάντης, το Λιμενικό Αταλάντης, η Κ.Ε.Δ,, τα Ε.Τ.Α, ή κάποιος τέλος πάντων με υπεύθυνο λόγο ?

Αναγνώστης







1 σχόλιο: