Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Αβέβαιο το μέλλον του 6ου Γυμνασίου Λαμίας!

Παράταση στην αγωνία μαθητών και γονιών του 6ου Γυμνασίου Λαμίας. Στην χτεσινή σύσκεψη υπο την εντεταλμένη νομαρχιακή σύμβουλο Ελένη Μακρή -Θεοδώρου, αποφασίστηκε τα μαθήματα να ξεκινήσουν στο πρώην δημοτικό σχολείο στο σχολικό συγκρότημα της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας,στην περιοχή του Πανεπιστημίου και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών της αρχαιολογίας θα εκτιμηθεί πότε θα επανέλθουν στο πέτρινο κτήριο οι μαθητές του 6ου . 

Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γιωργο Πάλλα που μετείχε στη συσκεψη και μιλησε στο κεντρικό δελτιο του FM-1, οι ανασκαφες θα ολοκληρωθουν στις 2 Σεπτεμβρίου αλλα απαιτειται χρονος ενός εως δυο μηνων για την αξιολόγηση των ευρημάτων .
"Προκειται για ευρηματα της εποχης της τουρκοκρατιας που αφορουν στις εγκαταστασεις χωρων Διοικησης αλλα και θρησκευτικης λατρειας των τουρκικων τοπικων αρχων του προπερασμενου αιωνα" ανεφερε ο κ.Παλλας.
Τα ευρηματα αυτα υπαρχει πιθανοτητα να ανδειχθουν η και να μεταφερθουν ωστε να επανελθει η λειτουργια του 6ου Γυμνασιου Λαμίας. Απo το Lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου